Back to school. xx
Sunday, January 6 @ 4:57 PM | 0 notes

Hi, Assalamualaikum uolls. *lambai tangan gaya ratu* Before that, stika nak mintak maaf sangat sangat sebab tak sempat nak habiskan entry haritu. Maybe next time. I'm so so so so sorry okay. Maafkan saya. *tunduk 90 darjah* Btw, Happy New yang tak beberapa nak new year. Haha. Lambat betul saya wish kali ni. And, happy back to school! HAHAHA. To junior form 1, welcome to SMK Seri Manjung especially to my adik ipar. Eh? x) This year stika jadi junior balik. Sadlife. T.T Nasib baik tak kene buli. :3 Stika kekal as warga A3. Wuuwuu. PMR Candidates this year. Batch last pmr lagi. Nasib baik tak kene PBS. Fuuu~ Selamat. x) Tahun ni stika berdisiplin sikit. Haha, dah tak bangun lambat, buat homework, pay attention. Kahkahkah. Tahun ni dapat tidur 6 jam je *tu pun kalau tidur awal*, then pergi sekolah balik cuaca mmg panas gila dgn homework bertimbun then tuition petang malam. Ahhhhh! Deathly tired! xx Then sekarang ni kalau petang tak ada class makan memanjang. Lewls, chubby dah. -.-' Dekat clas 3A3 ramai warga A4 naik. Sedang membiasakan diri. Tapi ada satu geng A4 perangai mcm pig sikit. Haihhhh. --' Sabar stika sabar. Rasa mcm mimpi tau sekolah pagi ni. Serious tak biasa. But it's okay, lama lama biasa lah tu. *bak kata deera* Now tak boleh nak online selalu mcm dulu dah. Kene focus study. So mengharap dkt tweetmobile je lah. T-T Kan seronok kalau marul still sekolah manjung. Semangat sikit. Hahahah. Otp dgn dia pun sekarang ni sampai pukul 12 je. :( Nak tidur awal katekannnn. Nak hang pun nanti mesti jarang gila nak mati k. Hmm. Blablabla k dah tak tahu nak cerita apa. No story. Pasal sekolah, everything go on like usual. Btw, daud dah tak ada. Heavennnnnnnnnn! :3 Then dont forget to pray for our pmr okay. :* Hope sangat dapat straight A's. Aminnnnnn. Nak masuk asrama tapi hm idk. Nti semua bende kene buat sendiri. Double no! Lagi penat. Boleh keding mcm ranting kayu kalau begini. xx And Alhamdulillah, i'm still with kamarrul. Nak masuk 1 tahun 1 bulan dahhh. *bahagia* K beria. :p To haters, tak kacau kauorg pun aku menggedik kan. Hahah, nah lollipop. Pergi sana main jauh jauh. Menyibuk je. K merapu. 15 January ni dapat duit seratus tu kan. Hahahah, bnyk jugak barang nk beli ni. Mcm tk cukup je. Kahahkah. x) 5 Jan haritu birthday ellya. 14 Jan pulak birthday deera. Ohemjayyyy. Tak tahu nak beli apa. Hadiah marul lagi nak kene fikir. Haihhh. *pengsan seminit* Hahaha, okay guys. New entry cooming soon. Serious kali ni tak tahu nak cerita apa. Btw saya jealous kepada budak form 1 and form 2 yang bersekolah petang. Untung k untung. No stress, no study hard. No mcm mcm lah. x) Hahaha, okay take care and study smart. ;) Byeeeeee. :D